Aanhuur van Vastgoed

Een goede deal is nog geen goede huisvestingsoplossing. Daarom verschilt de aanpak van Redept ook wezenlijk met die van de traditionele dienstverlening. Met de stakeholders bespreken wij eerst wat het gewenste doel is en welke eisen er zijn. Ook zullen wij onderwerpen aan de orde brengen waaraan u in eerste instantie niet gedacht heeft, maar die wellicht erg relevant zijn voor uw organisatie op de lange termijn. Uw huisvesting moet in eerste instantie dienen waarvoor het is bedoeld: een goed onderdak voor uw organisatie, waarin uw werknemers productief kunnen zijn en met plezier werken en huisvesting die past bij de uitstraling die u naar uw klanten wilt hebben.

Als vanzelfsprekend moet ook het financiële plaatje kloppen. Redept laat u graag het totaalplaatje (de “total cost of occupancy”) zien en niet alleen de huurkosten. Een goede beslissing kunt u pas maken als u weet wat het onderaan de streep gaat kosten. Hierbij houden we rekening met de boekhoudprincipes zodat u niet alleen weet welke huurnota u gaat ontvangen, maar ook welk effect het heeft op uw resultatenrekeng en uw belastingdruk.

Om een juist selectieproces te kunnen doorlopen, zal Redept u op objectieve wijze diverse scenario’s voorrekenen. Daarin nemen wij ook kwaliteit en risico’s mee, zodat u geen appels met peren vergelijkt.

Redept zal u voorzien van objectieve informatie, waarmee u het interne beslissingsproces kunt onderbouwen en de ondernemingsraad of medezeggenschapsraad juist kunt informeren. We zijn gewend om samen te werken met interne (of externe) fiscalisten, juristen en controllers om te zorgen dat het proces aansluit op de interne procedures en voldoet aan de interne richtlijnen.

Voor de onderhandelingen gebruikt Redept een beproefd proces dat is gebaseerd op inkooptechnieken. Het garandeert een optimaal resultaat en een transparant proces. In de verschillende stadia rapporteren wij schriftelijk aan onze opdrachtgever.

Redept besteedt veel aandacht aan het goed vastleggen van afspraken in de contracten, zodat u voor de lange termijn zekerheid heeft en contractuele flexibiliteit heeft, waardoor u gedurende uw huurcontract bewegingsvrijheid heeft naar gelang uw organisatie beweegt.

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Uitgevoerde projecten

Wat onze klanten zeggen

Ik geef niet vaak een volledig 'uitstekende' beoordeling, maar voor Redept maak ik een uitzondering. Paul heeft ons gedurende de hele samenwerking uitstekend bijgestaan. De omgang kan ik als zeer professioneel maar ook toegankelijk bestempelen.

UNL

Nico Kloet

Coördinator Bedrijfsvoering
UNL

Epic Systems Corporation

Epic Systems Corporation

Paul Stotesbury is een ongelooflijk deskundige en professionele adviseur. We hadden onderweg verschillende problemen bij het vinden en ondertekenen van onze kantoorruimte in Utrecht en Paul speelde een belangrijke rol bij het tot een goed einde brengen van de deal. Ik zou Redept aanbevelen aan anderen en zal ze in de toekomst gebruiken.

KnowBe4

Chelsea Riffe

Senior Director Global Property
KnowBe4

De samenwerking verliep zeer goed. Er werd steeds snel gereageerd en gehandeld als we vragen hadden. Wij zullen Redept zeker aanbevelen.

HollandBIO

Ingrid Vosters

Operations Coordinator
HollandBIO

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Snelle terugkoppeling op vragen en meedenkend naar oplossingen.

Oribi Software

Henk de Kort

CEO
Oribi Software

Wiefferink

AnneMaart Bijleveld

Wiefferink

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten