Aanhuur van Vastgoed

Een goede deal is nog geen goede huisvestingsoplossing. Daarom verschilt de aanpak van REDEPT Cresa ook wezenlijk met die van de traditionele dienstverlening. Met de stakeholders bespreken wij eerst wat het gewenste doel is en welke eisen er zijn. Ook zullen wij onderwerpen aan de orde brengen waaraan u in eerste instantie niet gedacht heeft, maar die wellicht erg relevant zijn voor uw organisatie op de lange termijn. Uw huisvesting moet in eerste instantie dienen waarvoor het is bedoeld: een goed onderdak voor uw organisatie, waarin uw werknemers productief kunnen zijn en met plezier werken en huisvesting die past bij de uitstraling die u naar uw klanten wilt hebben.

Als vanzelfsprekend moet ook het financiële plaatje kloppen. REDEPT Cresa laat u graag het totaalplaatje (de “total cost of occupancy”) zien en niet alleen de huurkosten. Een goede beslissing kunt u pas maken als u weet wat het onderaan de streep gaat kosten. Hierbij houden we rekening met de boekhoudprincipes zodat u niet alleen weet welke huurnota u gaat ontvangen, maar ook welk effect het heeft op uw resultatenrekeng en uw belastingdruk.

Om een juist selectieproces te kunnen doorlopen, zal REDEPT Cresa u op objectieve wijze diverse scenario’s voorrekenen. Daarin nemen wij ook kwaliteit en risico’s mee, zodat u geen appels met peren vergelijkt.

REDEPT Cresa zal u voorzien van objectieve informatie, waarmee u het interne beslissingsproces kunt onderbouwen en de ondernemingsraad of medezeggenschapsraad juist kunt informeren. We zijn gewend om samen te werken met interne (of externe) fiscalisten, juristen en controllers om te zorgen dat het proces aansluit op de interne procedures en voldoet aan de interne richtlijnen.

Voor de onderhandelingen gebruikt REDEPT Cresa een beproefd proces dat is gebaseerd op inkooptechnieken. Het garandeert een optimaal resultaat en een transparant proces. In de verschillende stadia rapporteren wij schriftelijk aan onze opdrachtgever.

REDEPT Cresa besteedt veel aandacht aan het goed vastleggen van afspraken in de contracten, zodat u voor de lange termijn zekerheid heeft en contractuele flexibiliteit heeft, waardoor u gedurende uw huurcontract bewegingsvrijheid heeft naar gelang uw organisatie beweegt.

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Uitgevoerde projecten

Wat onze klanten zeggen

KnowB4

KnowB4

Neem contact op

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten