Redept huurt kantoorruimte aan voor TP Vision

Voor TP Vision huurde Redept kantoorruimte aan in Amsterdam ter uitbreiding van haar Europese hoofdkantoor aan het Prins Bernhardplein.

Nobelweg 2 te Amsterdam
Nobelweg 2, Amsterdam

Opdrachtgever

Het resultaat was bevredigend voor de korte termijn die wij hadden om het contract te heronderhandelen. Leon denkt goed mee en heeft creatieve oplossingen en suggesties aangedragen. Over de expertise van Redept? Zeer goed!

Martin van Leeuwen

TP Vision is een bedrijf dat in de wereld van visueel digitaal entertainment volledig ten dienste staat van het bekende merk Philips TV. TP Vision houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en marketing van Philips tv’s in Europa, Rusland, het Midden-Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en enkele APAC-landen, exclusief China. Zij brengen de kwaliteiten van twee bedrijven samen: het design en de innovatie van Philips TV en de flexibiliteit en snelheid van TPV. Met deze gecombineerde krachten brengt het bedrijf tv’s van hoge kwaliteit op de markt: geraffineerde styling, slim en eenvoudig in gebruik. TP Vision, gevestigd in Amsterdam, is exclusief licentiehouder van Philips TV voor de bovengenoemde landen. Het bedrijf is voor 70 procent eigendom van TPV en voor 30 procent van Royal Philips Electronics, gevestigd in Nederland. TP Vision heeft bijna 3300 werknemers op verschillende locaties over de hele wereld.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten