Redept huurt hoofdkantoor aan voor D&M Europe in Eindhoven

Redept adviseert D&M Europe bij aanhuur hoofdkantoor in Eindhoven

Oude Stadsgracht 1 Eindhoven
Oude Stadsgracht 1, Eindhoven

Redept adviseert D&M Europe bij aanhuur hoofdkantoor in Eindhoven. D&M Europe zal haar intrek nemen in het markante ‘DELA House’. Op de hele 4e etage en een deel van de 5e etage wordt in totaal ruim 1.584 m² kantoorruimte en experience-ruimte ingericht.

D&M Europe zal haar intrek nemen in het markante kantoorgebouw aan de Dommel, ook wel bekend als ‘DELA House’ aan de Oude Stadsgracht 1 te Eindhoven. Zij gaat er langjarig haar Europese hoofdkantoor vestigen. Op de hele 4e etage en een deel van de 5e etage wordt in totaal ruim 1.584 m² kantoorruimte en experience-ruimte ingericht. Het gebouw dat gelegen is in het centrum van Eindhoven biedt een fraai uitzicht op de binnenstad met al haar voorzieningen. DELA House heeft een levendig sociaal hart op de begane grond en biedt de optimale kantoorhuisvesting voor D&M Europe om in contact te blijven met de eindgebruikers van haar producten.

Multinational D&M Europe B.V. is distributeur van high-end audioproducten met merken als Denon, Marantz en Bowers & Wilkins en sinds 2022 onderdeel van Masimo Corporation.

Opdrachtgever

D+M Group is een fabrikant van audioapparatuur die eigenaar is van de receivermerken Denon en Marantz, plus Boston Acoustics-luidsprekers en Heos multiroom-audio.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten