Hullenbergweg 101-135

ING Bank N.V. huurt circa 12.000 m2 verdeeld over twee gebouwen aan de Hullenbergweg in Amsterdam Zuidoost en 160 ondergrondse parkeerplaatsen. ING Bank zal rond de zomer het gebouw betrekken. De drie bestaande kantoorgebouwen krijgen een prachtige binnentuin die voor de verbinding zorgt met de omgeving. Zoals bij alle projecten van Vastint zal ook bij deze herontwikkeling gestreefd worden naar de hoogst haalbare duurzaamheidscertificaten. Voor de kantoren betreft dit BREEAM Excellent en energielabel A+.
Redept adviseerde ING Bank, bijgestaan door Allen & Overy en JLL. Verhuurder Vastint werd in deze transactie begeleid CBRE makelaars collegiaal met Van Dijk & Ten Cate en door Houthoff.

Hullenbergweg 101-135, Amsterdam

Opdrachtgever

Redept heeft een belangrijke bijdrage geleverd in de vaak noodzakelijke creativiteit die benodigd is om dit ingewikkelde project uit te voeren. Het goede resultaat van ons project is in belangrijke mate tot stand gekomen door de inzet en deskundigheid van Redept. Wij zijn er van overtuigd dat Redept haar werkzaamheden conform de (hoge) waarden en normen van ING uitvoert. Zij zijn een voorbeeld in het vakgebied.

Pieter Hoogestijn MRE MRICS

Corporate Real Estate Manager

ING is een wereldwijde financiële instelling van Nederlandse origine en levert diensten op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. Door de uitgebreide ervaring en deskundigheid, uitstekende dienstverlening en wereldwijde activiteiten kan ING inspelen op de wensen van een brede klantengroep. Deze bestaat uit particulieren, gezinnen, kleine bedrijven, grote ondernemingen, instellingen en overheden.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten