Redept huurt aan voor SALTO Scholen in Eindhoven

Redept heeft SALTO Scholen geadviseerd bij de aanhuur van 615 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw aan de Insulindelaan 115 in Eindhoven.

Insulindelaan 115, Eindhoven

Het kantoorgebouw is onlangs in eigendom verworven door Marks Wachters Notarissen ten behoeve van haar nieuwe huisvesting. Voor verhuur resteerde een verdieping die door SALTO Scholen is gehuurd ten behoeve van de vestiging van het bedrijfsbureau. Redept heeft de zoektocht en huuronderhandeling begeleid namens SALTO.

Opdrachtgever

Johan heeft ons volledig ontzorgd met het traject om een nieuw bestuursbureau te zoeken. Erg prettige, snelle en constructieve communicatie en samenwerking. Johan is erg kundig in zijn vak.

Silvia van der Weide

Adviseur huisvesting facilitair

SALTO is een groep van 19 openbare basisscholen, 2 scholen voor speciaal basisonderwijs en een internationale afdeling op 2 locaties. Met 36 procent van de leerlingen in de schoolgaande leeftijd is SALTO het op één na grootste schoolbestuur voor basisonderwijs in Eindhoven.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten