Redept huurt namens Kolibrie aan in Tilburg

Kolibrie is met Dennenheuvel Vastgoed een langjarige huurovereenkomst aangegaan voor circa 1.140 m² kantoorruimte en 44 parkeerplaatsen in kantoorgebouw EnTrada aan de Ellen Pankhurststraat 1 in Tilburg.

Ellen Pankhurststraat 1, Tilburg

Kolibrie HRM heeft voor Horeca haar oude kantoor op bedrijventerrein Het Laar voor een prachtige zichtlocatie aan de A58 verruild. Kolibrie is met Dennenheuvel Vastgoed een langjarige huurovereenkomst aangegaan voor circa 1.140 m² kantoorruimte en 44 parkeerplaatsen in kantoorgebouw EnTrada aan de Ellen Pankhurststraat 1 in Tilburg.

EnTrada is een energiezuinig en duurzaam kantoorgebouw en was destijds het eerste kantoorgebouw in de regio dat in het bezit werd gesteld van een energielabel A. Voor de energiezuinigheid wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardig warmte- en koudeopslagsysteem.

Opdrachtgever

Kolibrie is al sinds 1994 dé specialist op het gebied van payroll, uitzenden en HRM. Zij onderscheiden zich door hun transparante werkwijze. Bij hen geldt dan ook “no nonsense”; je weet bij hen precies waar je aan toe bent.
Ze zijn gestart in de horecabranche, maar inmiddels uitgegroeid tot specialist in uiteenlopende branches. Denk hierbij aan de schoonmaak-, retail-, supermarkt, recreatie- en evenementenbranche.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten