Redept adviseert HumanCapitalCare bij aanhuur 1.000 m² kantoorruimte in Rijswijk

Redept heeft HumanCapitalCare geadviseerd bij de aanhuur van circa 1.000 m² kantoorruimte in The Lobby Rijswijk.

Lange Kleiweg 6, Rijswijk

Als gevolg van het uitbreiden van haar dienstverlening, was HumanCapitalCare genoodzaakt om te verhuizen van de locatie aan de Laan van Nieuw Oost-Indië in Den Haag. Redept heeft HumanCapitalCare geadviseerd in de zoektocht naar een nieuwe geschikte locatie. Deze is gevonden in kantoorgebouw The Lobby, nabij het NS-station in Rijswijk. Redept heeft succesvol onderhandeld over een marktconforme huurovereenkomst met de eigenaar, Felix Omnes C.V., voor circa 1.000 m² kantoorruimte op de 5e verdieping.

Het gebouw ‘The Lobby’ is recentelijk volledig gerenoveerd en heeft een oppervlakte van totaal circa 30.000 m² v.v.o. The Lobby beschikt onder andere over volledig uitgeruste vergaderruimtes, een centrale ontvangsthal met receptie, een smaakvol ingericht restaurant met focus op vers en gezond voedsel, en een fitnessruimte met douches en kleedkamers.

Opdrachtgever

HumanCapitalCare is een innovatieve dienstverlener op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. Samen met u zorgen we voor competente, gemotiveerde en gezonde werknemers. Want energieke medewerkers zijn de voorwaarde voor een gezonde en vitale organisatie. We houden u een spiegel voor, scherpen zaken aan. Maar bovenal: we geven richting en ondersteunen u waar nodig. Persoonlijk. Met plezier, visie, deskundigheid en een geavanceerd IT-systeem. Om zo samen met u te zorgen voor productieve en duurzaam inzetbare werknemers.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten