Redept huurt bedrijfspand aan voor Alliander in Nijkerk

Ten behoeve van het project Pitstop heeft Redept een bedrijfshal met kantoren aangehuurd.

Sluiswachter 14, Nijkerk

Alliander was op zoek naar een permanente locatie om het project Pitstop onder te brengen. Dit project omvat het keuren van alle bedrijfswagens en gereedschappen, evenals het verzorgen van veiligheidstrainingen voor monteurs. Redept heeft een zoektocht uitgevoerd naar een geschikte locatie, die goed bereikbaar moest zijn vanuit alle delen van het verzorgingsgebied van Alliander. Op het adres Sluiswachter 14 werd een bedrijfspand van ongeveer 2.400 m² en ongeveer 800 m² kantoorruimte gevonden, dat bijna perfect aansloot op het programma van eisen, met betrekking tot de verhouding tussen kantoorruimte, bedrijfsruimte en parkeergelegenheid. Redept heeft vervolgens een huurovereenkomst onderhandeld met de eigenaar, evenals een kortetermijnovereenkomst met de vertrekkende huurder om het pand tijdig te kunnen betrekken en in te richten.

Opdrachtgever

Redept is eenduidig in de formuleringen en heeft aandacht voor de belangen van de partijen in het proces. Zij hanteert daarbij heldere juridische kaders en heeft niet nagelaten om onduidelijkheden ter discussie te stellen. Het resultaat dat is behaald heeft volledig beantwoord aan de doelstelling en er heeft daarnaast een optimalisatie plaats gevonden op eerdere afspraken in het totale project. De juridische aspecten zijn daarbij op zeer bevredigende wijze afgerond.

Paul Wentink

Corporate Real Estate Manager

De onderdelen Liander en Qirion vormen samen het netwerkbedrijf Alliander. Zij zorgen voor de distributie van energie in grote delen van Nederland. Daarnaast is Qirion dé specialist als het gaat om complexe private energienetten en installaties.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten