Redept verlengt huurovereenkomst PAQT in Utrecht

Redept adviseerde softwareontwikkelaar PAQT.com bij de uitbreiding van hun kantoorruimte in kantoorgebouw Kanguru in Utrecht. Redept onderhandelde rechtstreeks met eigenaar M7 Real Estate Netherlands een nieuwe huurovereenkomst. PAQT.com is een jong en snel groeiend bedrijf en levert op maat gemaakte webapplicaties.

Australielaan 11, Utrecht

Opdrachtgever

Leon ken ik als een kundige adviseur die ons uitstekend geholpen heeft in onze zoektocht naar een passende en toekomstbestendige kantoorruimte. Ook ondersteunt hij ons succesvol bij andere uitdagingen, zoals een onjuiste WOZ-aanslag. Al met al een erg prettige samenwerking met mooi resultaat!

Maurits Dijkgraaf

Business Strategist & Director

PAQT maakt vooroplopende bedrijven en start-ups succesvoller met maatwerksoftware. PAQT maakt webapplicaties voor specifieke bedrijfsprocessen of innovatieve ideeën. Zo maakte PAQT in opdracht van Redept de webapplicatie www.myleaseadmin.com. Deze applicatie zorgt ervoor dat de klanten van Redept altijd een up-to-date overzicht hebben van hun huucontracten en altijd op tijd een seintje krijgen wanneer bijvoorbeeld de huur moet worden opgezegd.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten