Redept adviseert Epic bij uitbreiding kantoorruimte in Den Bosch

Redept heeft Epic geadviseerd bij de uitbreiding met 870 m² kantoorruimte in kantoorgebouw Corners aan de Meerendonkeweg 11-39 in Den Bosch.

Meerendonkeweg 11, Den Bosch

Epic heeft 870 m² kantoorruimte aangehuurd in kantoorgebouw Corners. Het kantoorgebouw is gelegen op kantorenpark Pettelaarpark in Den Bosch aan de Meerendonkeweg 11-39.
Door gestage groei en gebrek aan ruimte in hun hoofdvestiging is Redept gevraagd om naar ruimte voor uitbreiding te zoeken.
De kantoorruimte die voorheen in gebruik was bij BDO Accountants bleek bij uitstek geschikt, omdat ook bij Epic iedere werknemer een eigen kamer heeft. Met een aantal kleine aanpassingen kan de ruimte op korte termijn door Epic in gebruik genomen worden.

  • Nieuwe pand sluit goed aan op de wensen van Epic
  • Gelegen direct naast de huidige hoofdvestiging

Opdrachtgever

Epic Systems Corporation is een softwarebedrijf uit de Verenigde Staten, dat zich primair richt op de gezondheidszorg. Epic ontwikkelt, produceert, licentieert, ondersteunt en verkoopt voornamelijk een eigen softwaretoepassing voor elektronische medische dossiers.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten