Redept breidt huurovereenkomst uit in Rotterdam

Grant Thornton heeft voor haar uitbreiding ca. 687 m2 kantoorruimte op de 6e verdieping van het Groot Willemsplein in Rotterdam aangehuurd. Grant Thornton was al gevestigd op de 5e etage van dit gebouw aan de voet van de Erasmusbrug. Redept heeft onderhandelingen gevoerd met zowel de verhuurder als de vertrekkende huurder. Daardoor werd de bestaande huurovereenkomst van de 6e verdieping voortijdig beëindigd en kon Grant Thornton een rechtstreekse overeenkomst aangaan met de verhuurder.

Gedempt Zalmhaven 4E, Rotterdam

Opdrachtgever

Grant Thornton in Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met ruim 47.000 professionals in meer dan 130 landen. Wereldwijd nemen we een zevende positie in. Van oudsher hebben zij een sterke positie in het Nederlandse bedrijfsleven. Grant Thornton heeft negen Nederlandse vestigingen en ondersteunt haar klanten met raad en daad op het gebied van assurance, accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken.

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten