Redept huurt kantoor aan voor Intelligence Group in Rotterdam

Redept heeft Intelligence Group geadviseerd bij de aanhuur van 464 m² kantoorruimte op de derde verdieping van gebouw ‘W200’ aan het Weena 200 te Rotterdam.

W200 - Weena 222
Weena 200, Rotterdam

Het representatieve gebouw “W200” heeft een prominente ligging aan het Weena in het Central Business District van Rotterdam. Onlangs is de entreehal van W200 is compleet gerenoveerd en heeft het gebouw een moderne uitstraling gekregen. Het gebouw dat eigendom is van Neo Capital beschikt op de begane grond over een business lounge met vergaderfaciliteiten. De locatie is uitstekend bereikbaar door de ligging tegenover Rotterdam Centraal Station. Naast de Intelligence Group zullen dochters Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie in W200 onderdak vinden.

Opdrachtgever

Intelligence Group streeft er voortdurend naar om, mede met gebruik van actuele data, vraag en aanbod op de arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen. Zodoende faciliteren zij HR-, recruitment-, loopbaan- en communicatieprofessionals met relevante data om verschillende arbeidsmarktvraagstukken doeltreffend op te lossen. Hun eigen, onafhankelijke onderzoeksresultaten over de Nederlandse en Europese arbeidsmarkt vormen de basis van hun innovatieve oplossingen. Zij zorgen ervoor dat werkgevers veel beter in staat zijn om, zowel kwantitatief als kwalitatief, goede medewerkers te vinden én te verleiden.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten