Redept huurt kantoorruimte aan voor Misuga Kaiun in Rotterdam

Redept heeft circa 550 m² kantoorruimte aangehuurd op de 6e verdieping van het gebouw Cool63 namens het Japanse scheepvaartmanagementbedrijf.

Coolsingel 63, Rotterdam

Misuga Kaiun is al sinds 2009 met haar Europees hoofdkantoor in Rotterdam gevestigd en verhuist begin 2023 naar dit grondig gerenoveerde gebouw dat eigendom is van Deka. Redept heeft het hele aanhuurproces begeleid en marktconforme huurvoorwaarden onderhandeld.

Opdrachtgever

In amper twee decennia is Misuga uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van maritieme dienstverlening. Waar het begon als specialist voor houtsnippers, kreeg Misuga al snel steun voor zijn geloof in kwaliteit, Japanse aandacht voor detail en langdurige partnerschappen. Tegenwoordig behoort Misuga tot de top 10 van scheepsmanagementbedrijven wereldwijd met een beheerde vloot van meer dan 170 schepen. Misuga Holland is in 2009 opgericht om de scheepsmanagementactiviteiten in de Atlantische regio te versterken.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten