Redept adviseert PAQT bij de aanhuur in kantoorgebouw Avenue

Redept heeft namens softwarebouwer PAQT een kantoorverdieping plus 20 parkeerplaatsen aangehuurd in kantoorgebouw Avenue aan de Europalaan in Utrecht.

Redept adviseert PAQT bij aanhuur kantoorruimte in Avenue, Europalaan Utrecht
Europalaan 40, Utrecht

Redept heeft namens softwarebouwer PAQT een kantoorverdieping plus 20 parkeerplaatsen aangehuurd in kantoorgebouw Avenue aan de Europalaan in Utrecht. Het volledig gerenoveerde gebouw ligt op een strategische locatie in de Merwedekanaalzone, nabij snelweg A2/A12 en beschikt over diverse gezamenlijke faciliteiten, waaronder een koffiebar, receptie, lounge en vergaderfaciliteiten. Verhuurder levert de kantoorruimte volledig turn-key op. PAQT.com bedenkt, bouwt en onderhoudt met meer dan 60 gedreven medewerkers software vanuit een bedrijfskundige visie. PAQT is onder andere bekend als maker van vastgoedplatform Vendr, van MyLeaseAdmin en de award-winnende applicatie van VoorleesExpress.

  • Inventariseren van alternatieven
  • Uitvoeren van financiële analyses
  • Onderhandelen van de huurovereenkomst

Gebouw Avenue dat is ontworpen in 1990, is in de afgelopen jaren volledig gerenoveerd. Het ontwerp van het gerenoveerde gebouw, dat duidelijk de allure van de Avenue des Champs-Élysées ademt is verzorgd door het gerenommeerde architectenbureau Graziosi Progetti. Het gebouw is gelegen op een strategische locatie in de Merwedekanaalzone, nabij snelweg A2/A12 en op fietsafstand van het historisch centrum van Utrecht. Het kantoorgebouw heeft een totaal oppervlak van ca. 9.400 m². De installaties zijn volledig vernieuwd en het gebouw beschikt over Energielabel A. Door de toepassing van veel glas, is een comfortabele en gezonde werkomgeving gecreëerd. De begane grond beschikt over diverse gezamenlijke faciliteiten, waaronder een koffiebar, receptie, lounge en vergaderfaciliteiten.

Verhuurder Nexus Real Estate levert de kantoorruimte volledig turn-key op aan PAQT. Per 1 januari 2024 heeft PAQT haar nieuwe kantoor in gebruik genomen. Redept heeft PAQT bij het gehele transactieproces begeleid, waaronder het inventariseren van mogelijkheden, het bezichtigen van locaties, het maken van financiële analyses en het onderhandelen van de huurovereenkomst. Het interieurontwerp en de realisatie van de inrichting in opdracht van verhuurder komt van Hollandse Stijl.

Opdrachtgever

Leon ken ik als een kundige adviseur die ons uitstekend geholpen heeft in onze zoektocht naar een passende en toekomstbestendige kantoorruimte. Ook ondersteunt hij ons succesvol bij andere uitdagingen, zoals een onjuiste WOZ-aanslag. Al met al een erg prettige samenwerking met mooi resultaat!

Maurits Dijkgraaf

Business Strategist & Director

PAQT maakt vooroplopende bedrijven en start-ups succesvoller met maatwerksoftware. PAQT maakt webapplicaties voor specifieke bedrijfsprocessen of innovatieve ideeën. Zo maakte PAQT in opdracht van Redept de webapplicatie www.myleaseadmin.com. Deze applicatie zorgt ervoor dat de klanten van Redept altijd een up-to-date overzicht hebben van hun huucontracten en altijd op tijd een seintje krijgen wanneer bijvoorbeeld de huur moet worden opgezegd.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten