Haagse Schouwweg 6

Namens de Nederlandse Transplantatiestichting heeft Redept circa 1.600 m2 en 22 parkeerplaatsen gehuurd in het gerenoveerde kantoorgebouw aan de Haagse Schouwweg in Leiden. Eurotransplant, de Europese koepelorganisatie, heeft eveneens ruimte aangehuurd in dit pand. Redept heeft ook namens Eurotransplant de huuronderhandelingen gevoerd.

Haagse Schouwweg 6, Leiden

Opdrachtgever

Ik heb de samenwerking zeer prettig ervaren. Het begon al met het vrijblijvende zeer informatieve eerste telefoongesprek. Redept kwam zeer betrouwbaar over en overtuigde vooral door kennis en kunde. De betrouwbaarheid straalde er van af. Ook door de reële prijsstelling wisten wij vooraf duidelijk waar we financieel gezien aan toe waren en dat werd door ons zeer gewaardeerd. Ook in de omgang was Redept altijd erg vriendelijk en gewoon zeer prettige mensen om mee om te gaan. Nooit was een vraag teveel of te simpel in hun ogen. Kortom wij hebben ons zeer gesteund gevoeld in het onderhandelingsproces t.a.v. nieuwe kantoorruimte voor onze stichting. Over het behaalde resultaat zijn wij zeer tevreden en we kunnen Redept dan ook van harte aanbevelen.

Frans Kajim

Manager Bedrijfsvoering

De Nederlandse Transplantatiestichting is door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport formeel aangewezen als  orgaancentrum. Zij is verantwoordelijk voor het raadplegen van het Donorregister, het aannemen en screenen van weefseldonoren en het toewijzen van weefsels. NTS adviseert het ministerie van VWS bij landelijke ontwikkeling van beleid voor donatie en transplantatie en verzamelt en analyseert data voor wetenschappelijk onderzoek. De Nederlandse Transplantatiestichting werkt samen met ziekenhuizen waar donoren herkend en gemeld worden, met organisaties voor uitname en voor transport en met weefselbanken en met universitaire centra en ziekenhuizen waar patiënten uiteindelijk getransplanteerd worden.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten