Redept huurt namens FedEx 5.000 m² bedrijfsruimte aan op Schiphol-Rijk

Namens FedEx Trade Networks heeft Redept een nieuwe logistieke hal van circa 5.000 m² aangehuurd op Schiphol Logistics Park.

Pudongweg 11, Rozenburg

Redept heeft ten behoeve van FedEx een logistieke hal aangehuurd op Schiphol Logistics Park. Het complex waarvan het gebouw deel uitmaakt wordt door Intospace ontwikkeld. Oplevering wordt verwacht in juli 2022. Het complex wordt een belegging van CBRE Investment Management. FedEx heeft deze hal van ca. 5.000 m² aangehuurd om de groei van de airfreight business op te vangen en komt ter vervanging van de huidige locatie op Schiphol-Rijk. Redept heeft het gehele aanhuurproces begeleid en wist in een verhitte logistieke markt toch een mooie marktconforme transactie tot stand te brengen. Bij oplevering wordt het niveau BREEAM Very Good nagestreefd.

Opdrachtgever

FedEx Corporation is ’s werelds grootste express transportbedrijf. Het Europese hoofdkantoor van FedEx Express is gehuisvest in Hoofddorp. Het bedrijf beschikt over een wereldwijd lucht- en wegennetwerk waarmee tijdsgevoelige zendingen snel afgeleverd kunnen worden in meer dan 220 landen en gebieden. FedEx vliegt via 650 luchthavens met meer dan 670 eigen vliegtuigen. FedEx heeft wereldwijd meer dan 570.000 medewerkers en een jaaromzet van $79 miljard.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten