Redept huurt kantoorruimte voor Alliander in Arnhem

Namens Alliander Corporate Ventures heeft Redept circa 1.260 m² kantoorruimte in Building 026 op de Koningstraat 26 te Arnhem aangehuurd.

Koningstraat 26, Arnhem

Namens Alliander Corporate Ventures heeft Redept circa 1.260 m² kantoorruimte in Building 026 op de Koningstraat 26 te Arnhem aangehuurd. De ruimte wordt o.a. door dochterondernemingen Firan en Entrnce in gebruik genomen.

Alliander dochter Qterra was al in Building 026 gevestigd. Met de komst van Firan en Entrnce zijn drie dochterondernemingen onder één dak gevestigd. Redept heeft de onderhandelingen en contractvorming voor haar rekening genomen. Een flexibele huurovereenkomst tegen marktconforme voorwaarden is het resultaat. Het gebouw, gelegen naast het Arnhemse stadhuis was vroeger in gebruik als de bibliotheek. Door eigenaar Credit Suisse is het gebouw grondig gerenoveerd waardoor een flexibel, multi-tenant retail- en kantoorgebouw is ontstaan. Andere huurders in het gebouw zijn o.a. Grant Thornton en KPMG.

Opdrachtgever

Redept is eenduidig in de formuleringen en heeft aandacht voor de belangen van de partijen in het proces. Zij hanteert daarbij heldere juridische kaders en heeft niet nagelaten om onduidelijkheden ter discussie te stellen. Het resultaat dat is behaald heeft volledig beantwoord aan de doelstelling en er heeft daarnaast een optimalisatie plaats gevonden op eerdere afspraken in het totale project. De juridische aspecten zijn daarbij op zeer bevredigende wijze afgerond.

Paul Wentink

Corporate Real Estate Manager

De onderdelen Liander en Qirion vormen samen het netwerkbedrijf Alliander. Zij zorgen voor de distributie van energie in grote delen van Nederland. Daarnaast is Qirion dé specialist als het gaat om complexe private energienetten en installaties.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten