Koninginnegracht 12

Redept heeft voor het ICMP een brede zoektocht uitgevoerd resulterend in het aanhuren van 1.300 m2 kantoorruimte waar de organisatie haar hoofdkantoor en DNA-lab zal vestigen. Een zeer gunstige transactie werd onderhandeld. Tevens verzorgt Redept het projectmanagement van de inrichtingswerkzaamheden.

Koninginnegracht 12, Den Haag

Opdrachtgever

ICMP werkt wereldwijd samen met overheden, maatschappelijke organisaties, gerechtelijke instellingen, internationale organisaties en anderen bij het opsporen en identificeren van vermiste personen als gevolg van gewapende conflicten, schendingen van de mensenrechten, rampen, georganiseerde misdaad en andere oorzaken aan te pakken. ICMP is onder andere betrokken geweest bij de opgraving van meer dan 3.000 massagraven en heeft geavanceerde forensische technieken toegepast om vermiste personen te kunnen identificeren. Ook heeft ICMP geholpen bij het identificeren van slachtoffers van de vliegramp met Malaysian Airlines vlucht MH 17.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten