Haagse Schouwweg 6

Namens Eurotransplant heeft Redept circa 1.500 m2 en 22 parkeerplaatsen gehuurd in het gerenoveerde kantoorgebouw aan de Haagse Schouwweg in Leiden. De Nederlandse Transplantatie Stichting (NTS), het Nederlandse lid van Eurotransplant heeft aansluitende kantoorruimte gehuurd. Redept heeft ook namens hen de huuronderhandelingen gevoerd.

Haagse Schouwweg 6, Leiden

Opdrachtgever

De stichting Eurotransplant is een serviceorganisatie voor de samenwerkende transplantatiecentra, laboratoria en donorziekenhuizen binnen acht landen. Eurotransplant zet zich in voor een optimaal gebruik van beschikbare donor organen door de best mogelijke match te maken tussen donororgaan en ontvanger. De toewijzing (allocatie) van organen is gebaseerd op medische en ethische gronden. De organisatie is democratisch met een Assembly, Board of management, Council en negen adviescommissies. Medici, wetenschappers en beleidsmakers hebben zodoende hun inbreng in het beleid en de werkwijze van Eurotransplant.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten