The Statesman

Redept adviseerde de Haagse Conferentie voor Internationale Privaatrecht, de oudste internationale organisatie in Den Haag, in het aanhuren van 1.200 m2 kantoorrimte in The Statesman gebouw, in het hart van de Haagse Internationale Zone. Naast het onderhandelen van een huurdervriendelijke huurovereenkomst tegen uitstekende financiële voorwaarden, heeft Redept de organisatie ondersteund in het goedkeuringsproces onder de lidstaten. Redept trad op als geïntegreerde huurders adviseur waarbij ook het inrichten van de nieuwe huisvesting binnen budget en op tijd gerealiseerd werd.

Churchillplein 5-6, Den Haag

Opdrachtgever

We hebben veel baat gehad bij de expertise van Redept, zowel bij het aanhuren van onze huidige kantoor als bij het verkopen van ons voormalige kantoorgebouw. Redept kent de markt zeer goed en maakte voor ons het proces inzichtelijk in termen die voor ons begrijpelijk waren. Als een internationale organisatie, moesten we elke stap van het proces kunnen rechtvaardigen. Redept heeft ons heel goed ondersteund om te komen tot een gedragen besluitvorming.

Christophe Bernasconi

Secretary General

De Haagse Conferentie voor Internationaal Privaatrecht is een wereldwijde intergouvernementele organisatie. Als smeltkroes van verschillende juridische tradities, ontwikkelt en onderhoudt het multilaterale juridische instrumenten, die inspelen op de wereldwijde behoeften. Een toenemend aantal niet-lidstaten zijn ook steeds partij bij de Haagse verdragen. Als gevolg daarvan omvatten de werkzaamheden van de Conferentie meer dan 140 landen over de hele wereld.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten