Redept huurt kantoorverdieping in Central Park aan voor Grant Thornton

Ten behoeve van accountants en adviseurs Grant Thornton heeft Redept circa 1.350 m² aangehuurd op de 20e verdieping van deze inmiddels iconische kantoortoren. Voor Redept is dit de tweede aanhuurtransactie in Central Park.

Stadsplateau 38, Utrecht

In het eerste kwartaal van 2024 neemt Grant Thornton haar intrek in nieuwbouwontwikkeling ‘Central Park’ te Utrecht. De organisatie huurt de 20e verdieping in het gebouw gelegen aan het Stadsplateau 38. Met de nieuwe vestiging vlakbij het Centraal Station ziet Grant Thornton een kans om nieuw talent  aan te trekken en multidisciplinaire samenwerking te stimuleren.

De keuze voor Utrecht
“Duurzame groei is een speerpunt in onze strategie en hierbij hoort een passend huisvestingsbeleid. Dit houdt onder andere in dat we toewerken naar multidisciplinaire vestigingen in grotere steden. De locatie Utrecht past uitstekend in dit beleid. Hier werken onze en toekomstige collega’s op alle facetten van onze dienstverlening samen in een bijzondere en inspirerende omgeving”, aldus CEO Marcel Blöte.
Bij de selectie van de nieuwe vestiging heeft Grant Thornton onder andere bereikbaarheid en duurzaamheid als belangrijke criteria gehanteerd. Door het A++++ energielabel, de ligging nabij station Utrecht Centraal en voldoende parkeergelegenheid voor (elektrische) voertuigen kwam ‘Central Park’ als winnaar uit de bus.

Central Park: groen en duurzaam
Pal naast Utrecht Centraal Station is met ‘Central Park’ ongeveer 28.000 m² kantoorruimte en 500 m² horecaruimte gerealiseerd. ‘Central Park’ is als eyecatcher een toevoeging aan de skyline van Utrecht. Het gebouw van 23 verdiepingen met ‘stadspark’ op 45 meter hoogte maken van Central Park een comfortabele en inspirerende werkomgeving. Smart technologie met slimme gevels, lichtsensoren en de grote hoeveelheid laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en gebruiksgemak. Het BREEAM Excellent-certificaat bevestigt dat het kantoorgebouw voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van duurzaamheid.

Opdrachtgever

Grant Thornton in Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met ruim 47.000 professionals in meer dan 130 landen. Wereldwijd nemen we een zevende positie in. Van oudsher hebben zij een sterke positie in het Nederlandse bedrijfsleven. Grant Thornton heeft negen Nederlandse vestigingen en ondersteunt haar klanten met raad en daad op het gebied van assurance, accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten