Schepersmaat 2

De huisvesting van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Assen wordt grondig gerenoveerd. Gedurende de renovatie was behoefte aan een tijdelijk onderkomen voor ca. 350-400 ambtenaren nodig zijn. Redept heeft een uitvoerige zoektocht uitgevoerd, waaronder het inventariseren van aanbod dat niet 'op de markt' is. Met succes, want in het gebouw van de NAM, nog geen 500 meter verderop, bleek die ruimte beschikbaar te zijn. Hierdoor konden de medewerkers in hun vertrouwde omgeving blijven werken en hoefden zij niet tijdens de renovatie te forenzen naar Groningen en realiseerden wij een miljoenenbesparing ten opzichte van het initiële plan. Redept heeft het Rijksvastgoedbedrijf begeleid bij de onderhandeling en contractering.

Schepersmaat 2, Assen

Opdrachtgever

Het Rijksvastgoedbedrijf is de vastgoedorganisatie van en voor de Rijksoverheid en is onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Zij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de instandhouding van de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland. De portefeuille bestaat onder andere uit gevangenissen, rechtbanken, kazernes, vliegvelden, defensieterreinen, ministeries, havens, belastingkantoren, monumenten, musea en paleizen. Deze gebouwen en terreinen stelt het Rijksvastgoedbedrijf ter beschikking voor de realisatie van rijksoverheidsdoelen. Haar deskundige medewerkers formuleren visie en beleid en zorgen voor beheer en onderhoud, aan- en verkoop, nieuwbouw, verbouw en renovatie, ontwikkeling en herontwikkeling.

Geleverde diensten

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten