Barchman Wuytierslaan 10

Redept heeft het hele aanhuurproces namens VPTZ uitgevoerd met als resultaat het contracteren van een nieuw landelijk kantoor van circa 300 m2 in het gebouw BW10, tegenover Station Amersfoort. Voor deze door vrijwilligers gesteunde organisatie heeft Redept een uitstekende huurtransactie onderhandeld met gunstige financiële condities en een huurdersvriendelijk overeenkomst. Tevens heeft Redept ervoor gezorgd dat de turnkey oplevering aansloot op de eisen en budget van VPTZ.

Barchman Wuytierslaan 10, Amersfoort

Opdrachtgever

VPTZ Nederland is de landelijke vereniging van organisaties voor vrijwillige palliatieve terminale zorg, thuis of in hospices. Samen met de mantelzorgers doen de vrijwilligers wat gedaan moet worden in deze bijzondere en onzekere periode. Vaak rijst al snel de vraag of u het zonder hulp wel volhoudt. Als het te zwaar wordt, of beter nog: voor het te zwaar wordt, kunt u een beroep doen op VPTZ. De ruim 10.000 goed opgeleide VPTZ-vrijwilligers bieden, zowel thuis als in hospices tijd, aandacht en ondersteuning. De vereniging VPTZ Nederland ondersteunt de lidorganisaties op het gebied van communicatie en PR, kwaliteitsbeleid, training en opleidingen, organisatieadvies en belangenbehartiging. In totaal bestaat de vereniging uit 207 lidorganisaties.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten