Redept contracteert namens Alliander magazijnruimte op Vlieland

Redept heeft Alliander geassisteerd met het opmaken en afwikkelen van een huurovereenkomst voor een kleine magazijnruimte op Vlieland.

Korenmansweg 23, Vlieland

Liander heeft ter ondersteuning van haar activiteiten als netbeheerder magazijnruimte op Vlieland aangehuurd. Redept heeft voor de contractvorming gezorgd. Ondanks de geringe schaal is een huurdervriendelijke overeenkomst opgesteld die de belangen van Alliander adequaat bewaakt.

Opdrachtgever

Redept is eenduidig in de formuleringen en heeft aandacht voor de belangen van de partijen in het proces. Zij hanteert daarbij heldere juridische kaders en heeft niet nagelaten om onduidelijkheden ter discussie te stellen. Het resultaat dat is behaald heeft volledig beantwoord aan de doelstelling en er heeft daarnaast een optimalisatie plaats gevonden op eerdere afspraken in het totale project. De juridische aspecten zijn daarbij op zeer bevredigende wijze afgerond.

Paul Wentink

Corporate Real Estate Manager

De onderdelen Liander en Qirion vormen samen het netwerkbedrijf Alliander. Zij zorgen voor de distributie van energie in grote delen van Nederland. Daarnaast is Qirion dé specialist als het gaat om complexe private energienetten en installaties.

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten