Redept huurt kantoorruimte aan voor Hogeschool Rotterdam

Redept heeft nieuwe kantoorruimte aangehuurd in het gebouw Five55 ten behoeve van de centrale diensten van Hogeschool Rotterdam.

Blaak 555, Rotterdam

Redept heeft nieuwe kantoorruimte aangehuurd in het centrum van Rotterdam ten behoeve van de centrale diensten van Hogeschool Rotterdam. Het betreft circa 2.700 m² op de 7e en 8e verdiepingen van het gerenoveerde kantoorgebouw Blaak Five55. Redept heeft een flexibele huurtermijn onderhandeld tegen marktconforme voorwaarden. De centrale diensten van de Hogeschool verhuizen als gevolg van het volledig in gebruik nemen van de huidige locatie op de Rochussenstraat ten behoeve van onderwijsactiviteiten. CBRE heeft de verhuurder geadviseerd.

  • Razendsnel proces, waardoor het Hogeschool Rotterdam is gelukt om tijdig ruimte vrij te spelen voor het onderwijs
  • Ondanks de snelheid geen concessies gedaan aan een zorgvuldig aanhuurproces
  • Intensieve samenwerking met de afdeling Facilities en IT heeft geleid tot het beoogde resultaat

Het betreft circa 2.700 m² op de 7e en 8e verdieping van het pas gerenoveerde kantoorgebouw Five55. Redept heeft een flexibele huurtermijn onderhandeld tegen marktconforme voorwaarden. De ondersteunende diensten van de Hogeschool verhuizen als gevolg van het volledig in gebruik nemen van de huidige locatie aan de Rochussenstraat ten behoeve van onderwijsactiviteiten.

Toen in het voorjaar van 2021 bleek dat de Hogeschool te maken kreeg met een grote toename in het aantal inschrijvingen binnen de domeinen van gezondheidszorg en techniek werd snel duidelijk dat extra ruimte benodigd was. Medio april werd begonnen met de zoektocht naar kantoorruimte en eind juni werd een huurovereenkomst gesloten. Een intensief proces waarbij ondanks de snelheid geen concessies werden gedaan aan de zorgvuldigheid.

Doorslaggevend voor Hogeschool Rotterdam in de keuze voor Blaak Five55 was de locatie vlakbij andere HR-locaties en de uitstekende OV bereikbaarheid. Daarnaast kon deze locatie na realisatie van het inbouwpakket al in september in gebruik worden genomen. Verhuurder Cromwell werd bijgestaan door CBRE.

Opdrachtgever

Bij Hogeschool Rotterdam studeren ruim 39.000 studenten en er zijn zo’n 4.000 medewerkers werkzaam. Het opleidingsassortiment bestaat uit een breed aanbod in alle onderwijssectoren, met uitzondering van de agrarische sector. Het onderwijs is nauw verweven met de grootstedelijke ontwikkelingen in de regio Rotterdam.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten