Archimedesbaan 25

Redept adviseerde het Taiwanese bedrijf Yakima bij de onderhandeling van de huurovereenkomst voor het nieuw te vestigen hoofdkantoor voor Europa. Yakima huurt een vrijstaand gebouw van ca. 1.200 m2 kantoor- en bedrijfsruimte en 17 parkeerplaatsen op bedrijventerrein Plettenburg.

Archimedesbaan 25, Nieuwegein

Opdrachtgever

Yakima Industries maakt ’s werelds beste auto racks en is opgericht in Yakima, Washington in 1973. In 2007 betreedt Yakima de mondiale markt. De onderneming breidt zijn internationale aanwezigheid uit van twee landen tot 30 in slechts vijf jaar. Van 2009 tot en met 2011 neemt het RackandRoll en Hubco overgenomen en fuseert het met Kemflo International. In 2011 verhuist Yakima de fabriek van Mexico naar Nanjing, China en Taiwan en opent een warehouse in Rotterdam. In 2012 wordt Yakima Australië gelanceerd en opent Yakima een nieuw Europa HQ in Nederland.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten