Redept huurt kantoorruimte in Arnhem aan voor Grant Thornton

Redept heeft Grant Thornton begeleid bij de aanhuur van circa 800 m2 kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen in het mooiste kantoorgebouw van Arnhem. Deze voormalige bibliotheek werd door eigenaar Credit Suisse grondig gerenoveerd met retail en horeca in de plint en daarboven 4 verdiepingen bijzondere kantoorruimte.

Koningstraat 26, Arnhem

Opdrachtgever

Grant Thornton in Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met ruim 47.000 professionals in meer dan 130 landen. Wereldwijd nemen we een zevende positie in. Van oudsher hebben zij een sterke positie in het Nederlandse bedrijfsleven. Grant Thornton heeft negen Nederlandse vestigingen en ondersteunt haar klanten met raad en daad op het gebied van assurance, accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten