Redept huurt kantoorruimte aan in Hoofddorp namens NBA

Namens de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) heeft Redept 2.100 m² kantoorruimte aangehuurd. De recent gerenoveerde ruimte maakt onderdeel uit van kantoorgebouw Pharos.

Pharos Hoofddorp
Mercuriusplein 1, Hoofddorp

Redept heeft namens de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) ruim 2.100 m² kantoorruimte aangehuurd in het kantoorgebouw Pharos aan het Mercuriusplein 1 in Hoofddorp. Redept was daarbij verantwoordelijk voor het commerciële traject en werd daarbij ondersteund door HEVO die de technische eisen, die door NBA aan haar nieuwe huisvesting werden gesteld, hebben bewaakt. Het resultaat is dat alle medewerkers van de NBA vanaf medio 2023 samen op een prachtige kantoorvloer in een centraal gelegen, goed bereikbaar kantoor aan de slag gaan. Kantoorgebouw Pharos is recentelijk volledig gerenoveerd, voldoet aan alle moderne eisen (BREEAM in use excellent) en is tevens voorzien van een prachtig vergadercentrum op de 19e verdieping en bedrijfsrestaurant dat wordt ingevuld door The Farm Kitchen.

Opdrachtgever

De Koninklijke Nederlandse Broederschap van Accountants is de beroepsorganisatie van alle ruim 20.000 accountants in Nederland. De NBA behartigt de belangen van haar leden, biedt verschillende vormen van ledenservice, is verantwoordelijk voor de regelgeving en is de spreekbuis van het beroep.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten