Redept huurt nieuw kantoor voor Grid to great aan in Enschede

Grid to great verhuist naar The Gallery, midden in het technologische hart van Twente

Hengelosestraat 500, Enschede

Grid to great gaat verhuizen naar The Gallery, een kantoorverzamelgebouw in het hart van de campus van Universiteit Twente. Redept heeft een huurovereenkomst onderhandeld voor 300 m² kantoorruimte in het complex dat eigendom is van ASR. Grid to great kan vanuit dit nieuwe kantoor haar innovatieve oplossingen voor het digitaliseren van onderstations in het energienet verder ontwikkelen, wat een positieve bijdrage levert aan de energietransitie.

Opdrachtgever

Sinds de oprichting in 1983 heeft Grid to great (vroeger bekend als Locamation) zich gericht op bedrijfskritische procesautomatiseringstechnologie, met sinds 2000 een sterke focus op de energie-industrie. Vanaf de eeuwwisseling richt Grid to great zich op de energie-industrie. Hun substationautomatiseringssystemen zijn geïnstalleerd in onder meer Nederland, Groot-Brittannië, Zweden en China.

Het beheren van energienetwerken zit in het DNA, Grid to great is onderdeel van de Alliander groep, moederbedrijf van Liander, de grootste netbeheerder van Nederland.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten