Redept huurt regiokantoor aan voor Kenter in Leeuwarden

Redept heeft voor Kenter ca. 466 m² kantoorruimte en een magazijn van ca. 240 m² aangehuurd in Leeuwarden.

Slauerhoffweg 13, Leeuwarden

Alliander verkocht in 2023 Kenter aan ABP en OMERS Infrastructure. Als gevolg van de verzelfstandiging van het bedrijf, in combinatie met het feit dat Alliander haar eigen huisvesting in Leeuwarden heeft vernieuwd, moest Kenter een eigen locatie in de stad zoeken. Geen makkelijke opgave gezien de schaarste aan geschikte locaties. Vooral vanwege de gewenste combinatie van representatieve, duurzame kantoorruimte met magazijnruimte in de directe omgeving en voldoende parkeergelegenheid. Redept is door Kenter ingeschakeld om deze zoektocht te begeleiden. Redept heeft een locatie geïdentificeerd die aan alle eisen van Kenter voldoet. Verhuurder Maasduinen renoveert dit jaren zestig gebouw tot een modern kantoorverzamelgebouw dat zal beschikken over energielabel A,. Gelijktijdig ontwikkelt deze verhuurder een aantal bedrijfsruimten op het naastgelegen terrein, waarbij evenmin concessie hoeft te worden gedaan aan het aantal parkeerplaatsen.

Opdrachtgever

Kenter is de drijvende kracht achter energiezekerheid, groei en duurzame vooruitgang voor de ondernemers van Nederland. Zij helpen met passende oplossingen van infrastructuur tot onderhoud, van meetdiensten tot energieopslag, van financiering tot partnerships en van databeheer tot inzicht en advies. Elke dag zetten zij zich in zodat elk bedrijf zorgeloos mee kan in de veranderende wereld van energie.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten