Redept huurt opslagruimte aan voor Alliander in Marknesse

D.P.A. Weeversstraat 2, Marknesse

Redept heeft namens Alliander een opslagterrein van circa 28.000 m² in de Noordoostpolder aangehuurd ten behoeve van de opslag van groot materiaal. De aanhuur van dit terrein draagt bij aan de doelstelling van Alliander om een voorraad op te bouwen om de logistieke uitdagingen van de energietransitie aan te kunnen. Redept heeft een flexibele huurovereenkomst onderhandeld.

Opdrachtgever

Redept is eenduidig in de formuleringen en heeft aandacht voor de belangen van de partijen in het proces. Zij hanteert daarbij heldere juridische kaders en heeft niet nagelaten om onduidelijkheden ter discussie te stellen. Het resultaat dat is behaald heeft volledig beantwoord aan de doelstelling en er heeft daarnaast een optimalisatie plaats gevonden op eerdere afspraken in het totale project. De juridische aspecten zijn daarbij op zeer bevredigende wijze afgerond.

Paul Wentink

Corporate Real Estate Manager

De onderdelen Liander en Qirion vormen samen het netwerkbedrijf Alliander. Zij zorgen voor de distributie van energie in grote delen van Nederland. Daarnaast is Qirion dé specialist als het gaat om complexe private energienetten en installaties.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten