Redept adviseert MANUS bij aanhuur Kennedy Toren in Eindhoven.

Redept heeft MANUS™ geadviseerd bij de aanhuur van 1.076 m² kantoorruimte in de Kennedy Toren in Eindhoven.

Kennedyplein 200, Eindhoven

MANUS zal het penthouse kantoor betrekken. Door de archiefruimte op de 21ste verdieping van de Kennedy Toren te transformeren naar hoogwaardige kantoorruimte en een interne koppeling te maken met de 20ste verdieping is er door verhuurder LaSalle Investment Management een prachtig penthouse gecreëerd.

Bart Loosman, CEO Manus Technology Group, geeft aan: “Wij zijn heel tevreden met onze keuze voor de Kennedy Toren. Het heeft een ideale ligging naast het centraal station en heeft natuurlijk een prachtig uitzicht. Hier kunnen wij de harde groei faciliteren die wij nu doormaken. Ook kunnen we ons lokaal profileren als een bedrijf met het mooiste kantoor van Eindhoven!”

Opdrachtgever

MANUS ontwikkelt high-end datahandschoenen voor motion capture (animaties) en virtual reality toepassingen. De virtualrealityhandschoen die Manus heeft ontwikkeld, wordt onder andere door NASA gebruikt. De ruimtevaartorganisatie gebruikt de handschoen om astronauten te trainen in zogenaamde mixed reality-systemen.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten