Redept huurt kantoorruimte aan voor Universiteiten van Nederland

Redept heeft namens Universiteiten van Nederland circa 900 m² kantoorruimte aangehuurd in het nog te ontwikkelen Spuigebouw Campus Den Haag van de Universiteit Leiden.

Spui 3, Den Haag

De Universiteit Leiden bereidt de ontwikkeling voor van een nieuw, groot universiteitsgebouw aan het Spui middenin het centrum van Den Haag. In dit voormalige warenhuis komt ruimte voor ongeveer 3.000 studenten en medewerkers van de Universiteit. Volgens planning zullen de deuren van het Spuigebouw in september 2025 openen. Naast de Universiteit wordt het gebouw ontwikkeld als een ‘universitair ecosysteem’ waarin diverse andere gebruikers, waaronder UNL en Open Universiteit worden gehuisvest. Universiteiten van Nederland huurt kantoorruimte op de 5e en 6e verdiepingen van het gebouw.

Opdrachtgever

Ik geef niet vaak een volledig 'uitstekende' beoordeling, maar voor Redept maak ik een uitzondering. Paul heeft ons gedurende de hele samenwerking uitstekend bijgestaan. De omgang kan ik als zeer professioneel maar ook toegankelijk bestempelen.

Nico Kloet

Coördinator Bedrijfsvoering

In de Universiteiten van Nederland (UNL) werken de Nederlandse universiteiten samen aan een sterke universitaire sector. In UNL-verband laten de 14 Nederlandse universiteiten aan de buitenwereld zien hoe zij vorm geven aan hun maatschappelijke taak, formuleren ze gezamenlijke ambities rond wetenschappelijk onderwijs en onderzoek en valorisatie en lobbyen zij voor de randvoorwaarden die nodig zijn om deze ambities te verwezenlijken.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten