Redept huurt kantoorruimte aan in Central Park Utrecht namens KnowBe4

Redept heeft namens cyber security specialist KnowBe4 circa 1.350 m² kantoorruimte aangehuurd op de 6e verdieping van kantoorgebouw Central Park in Utrecht.

Stadsplateau 25, Utrecht

Als snelgroeiende tech ‘unicorn’ hecht KnowBe4 heel veel waarde aan de rol die huisvesting speelt in het creëren van de bedrijfscultuur. Aan Redept de vraag om de meest geschikte gebouwen in Utrecht en Amsterdam Zuidoost in kaart te brengen. Het bedrijf heeft na het overwegen van diverse alternatieven besloten dat Central Park de grootste bijdrage aan de groei van het bedrijf kan leveren. Central Park dat in 2021 is opgeleverd bestaat uit 23 verdiepingen en beschikt over een gezamenlijke parkeergarage. Het is centraal gelegen op 1 minuut loopafstand van treinstation Utrecht CS. Het bijzondere aan het gebouw is dat het beschikt over een inpandig ‘park’ over twee verdiepingen op 45 meter hoogte. Redept heeft in samenwerking met Newmark het gehele aanhuurproces begeleid, waaronder het onderhandelen van marktconforme voorwaarden met de benodigde flexibiliteit in verband met de verwachte groei van KnowBe4.

Opdrachtgever

Paul Stotesbury is een ongelooflijk deskundige en professionele adviseur. We hadden onderweg verschillende problemen bij het vinden en ondertekenen van onze kantoorruimte in Utrecht en Paul speelde een belangrijke rol bij het tot een goed einde brengen van de deal. Ik zou Redept aanbevelen aan anderen en zal ze in de toekomst gebruiken.

Chelsea Riffe

Senior Director Global Property

KnowBe4 is ’s werelds eerste en grootste security awareness training en phishing-platform dat klanten helpt social engineering te beheersen. Het biedt ook krachtige producten om te voorkomen dat kwaadwillenden toegang krijgen tot netwerken.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten