Le Carrefour

Welch Allyn, een toonaangevende Amerikaanse fabrikant van eerstelijns medische diagnostische apparatuur en producten voor de gezondheidszorg voor artsen, ziekenhuizen en medische hulpdiensten, werd ondersteund door Redept bij de verhuizing en uitbreiding van haar kantoorruimte van Delft naar Leiden. Hier heeft Welch Allyn het Europese hoofdkantoor gevestigd. Redept heeft bij het gehele proces de huurder vertegenwoordiging op zich genomen, hetgeen resulteerde in een huurcontract voor ongeveer 900 m2 in Le Carrefour, naast het centraal station van Leiden.

Dellaertweg 1, Leiden

Opdrachtgever

Welch Allyn was een familiebedrijf en fabrikant van medische hulpmiddelen, producten en oplossingen die worden gebruikt door zorgverleners door huisartsen, ziekenhuizen, en spoedeisende hulpposten over de hele wereld. Hun doel is het voor zorgverleners met meer gemak efficiënt hun patiënten te beoordelen en te diagnosticeren. Welch Allyn doet dat door het toepassen van innovatieve technologieën die helpen eerstelijns beoefenaars effectiever en efficiënter te laten werken en met meer empathie voor hun patiënten op het gebied van zorg. Welch Allyn is nu onderdeel van Baxter.

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten