Redept adviseert Mauritskliniek bij de aanhuur van kliniek in Nijmegen

Redept heeft de Mauritskliniek geadviseerd bij de aanhuur van ca. 750 m² kantoorruimte plus 13 parkeerplaatsen aangehuurd in Nijmegen.

St. Canisiussingel 19E te Nijmegen
St. Canisiussingel 19E, Nijmegen

Redept heeft de Mauritskliniek geadviseerd bij de aanhuur van ca. 750 m² kantoorruimte plus 13 parkeerplaatsen aangehuurd in Nijmegen.

Mauritskliniek Nijmegen is gespecialiseerd in de effectieve behandeling van alle voorkomende huidaandoeningen, spataderen, proctologie en medisch-cosmetische zorg. De kliniek beschikt over zorgzame dermatologen, vaatchirurgen, plastisch chirurg en huidtherapeuten die worden ondersteund door professionele verpleegkundigen en doktersassistenten. De Mauritskliniek is momenteel gevestig in een kantoorvilla aan de Sint Canisiussingel 1 en schuift dus een aantal deuren verderop. Beide panden zijn eigendom van verhuurder Beleggings- en Beheersmaatschappij Dornick B.V.. De Mauritskliniek verhuist nu naar een modern pand waar alle faciliteiten op één etage zijn verzameld, waardoor de dienstverlening nog meer kan worden geoptimaliseerd.

Opdrachtgever

De Mauritskliniek is een gespecialiseerd behandelcentrum op het gebied van dermatologie, spataderen en medisch-cosmetische zorg. Zij staan voor hoge kwaliteit zorg op een prettige manier. Persoonlijk, duidelijk en soepel geregeld. Zowel verzekerde als onverzekerde zorg.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten