Redept huurt kantoorruimte aan voor British School in Voorburg

The British School in The Netherlands heeft ten behoeve van de afdeling Central Services 606 m² kantoorruimte aangehuurd in het complex Corbulo te Voorburg.

Koningin Julianalaan 353, Voorburg

De kantoormedewerkers van The British School waren eerder gevestigd in een onderwijsgebouw van de school in Leidschenveen. Vanwege de groei van het aantal scholieren moesten zij ruimte maken voor het realiseren van meer onderwijsruimte. Aan Redept is de opdracht gegeven om een geschikte kantoorruimte te zoeken die binnen bereik van de hoofdlocaties van de British School (Voorschoten, Mariahoeve en Leidschenveen) ligt. Dat hebben we gevonden in het voormalige kantoor van ABN Amro, vlakbij winkelcentrum “De Julianabaan”. Redept heeft namens de school marktconforme voorwaarden onderhandeld en een huurdersvriendelijk huurcontract afgesloten. De medewerkers zullen voor de aanvang van het schooljaar 2023-24 hun intrek nemen in het pand.

  • In verband met het naderende schooljaar is het project in heel kort tijdsbestek afgerond
  • Maatwerk huurovereenkomst onderhandeld afgestemd op de belangen van The British School
  • Door het actief betrekken van medewerkers in het selectieproces is er een hoge tevredenheid over de locatiekeuze bij het personeel

Opdrachtgever

De British School in Nederland is een internationale school voor meisjes en jongens van 3-18 jaar oud en een bloeiende gemeenschap met meer dan 80 nationaliteiten. Zij moedigt hoge ambities aan en daagt haar studenten uit door hen te ondersteunen bij het leren en groeien tot zelfverzekerde individuen. Zij bieden een Brits en internationaal curriculum, met examens van het General Certificate of Secondary Education (GCSE) en vier trajecten vanaf 16 jaar: A-niveaus, het International Baccalaureate Diploma Program, het International Baccalaureate Career Program en BTEC-kwalificaties.

De combinatie van traditionele Britse waarden, educatieve discipline en zorgzaam en toegewijd personeel van het BSN biedt een omgeving voor studenten om zich voor te bereiden op een gelukkig en succesvol leven, ongeacht het streven.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten