Redept verkoopt kantoor- en bedrijfscomplex in Nijmegen

Wijchenseweg 6, Nijmegen

Redept heeft namens Alliander een kantoorgebouw in Nijmegen verkocht. Het gebouw heeft een oppervlakte van circa 3.500 m2 kantoor en circa 475 m2 magazijn met een parkeerterrein voor meer dan 200 auto’s. Alliander zal een deel van het kantoorgebouw en het magazijn terughuren voor het regiokantoor. Ten behoeve van deze verkoop heeft Redept onder andere een online dataroom opgezet, de verkooponderhandelingen en de huuronderhandelingen gevoerd en de contractuele afwikkeling namens Alliander begeleid.

Opdrachtgever

Redept is eenduidig in de formuleringen en heeft aandacht voor de belangen van de partijen in het proces. Zij hanteert daarbij heldere juridische kaders en heeft niet nagelaten om onduidelijkheden ter discussie te stellen. Het resultaat dat is behaald heeft volledig beantwoord aan de doelstelling en er heeft daarnaast een optimalisatie plaats gevonden op eerdere afspraken in het totale project. De juridische aspecten zijn daarbij op zeer bevredigende wijze afgerond.

Paul Wentink

Corporate Real Estate Manager

De onderdelen Liander en Qirion vormen samen het netwerkbedrijf Alliander. Zij zorgen voor de distributie van energie in grote delen van Nederland. Daarnaast is Qirion dé specialist als het gaat om complexe private energienetten en installaties.

Advies nodig bij het verkopen
van uw bedrijfsvastgoed?

Neem contact met ons op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten