Redept huurt namens Alliander een nieuw distributiecentrum aan van 20.000m²

Redept heeft namens Alliander een nieuw distributiecentrum van circa 20.000 m² aangehuurd op bedrijventerrein Apeldoorn Noord II, langs de rijksweg A50. Het duurzame gebouw wordt ontwikkeld door Somerset Capital Partners op basis van een BREEAM Excellent certificering. Alliander neemt intrek in het gebouw begin 2021. Redept heeft de huurovereenkomst en de realisatieovereenkomst onderhandeld.

Laan van Zodiak, Apeldoorn

Opdrachtgever

Redept is eenduidig in de formuleringen en heeft aandacht voor de belangen van de partijen in het proces. Zij hanteert daarbij heldere juridische kaders en heeft niet nagelaten om onduidelijkheden ter discussie te stellen. Het resultaat dat is behaald heeft volledig beantwoord aan de doelstelling en er heeft daarnaast een optimalisatie plaats gevonden op eerdere afspraken in het totale project. De juridische aspecten zijn daarbij op zeer bevredigende wijze afgerond.

Paul Wentink

Corporate Real Estate Manager

De onderdelen Liander en Qirion vormen samen het netwerkbedrijf Alliander. Zij zorgen voor de distributie van energie in grote delen van Nederland. Daarnaast is Qirion dé specialist als het gaat om complexe private energienetten en installaties.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten