Wij hebben er bewust voor gekozen om uitsluitend op te treden namens vastgoedgebruikers. Daardoor sluiten wij elke schijn van belangenverstrengeling uit. Onze honorering stellen wij nooit afhankelijk van de uitkomst van ons advies. Onze cliënten kunnen daarom vertrouwen op een objectief en onbevooroordeeld advies.
Wij voelen ons vertrouwd met complexe vraagstukken. Daar waar de traditionele dienstverlening van vastgoed en makelaardij ophoudt, gaan wij verder.

Kernwaarden

  • Ons advies is altijd onafhankelijk, onderbouwd en onpartijdig.
  • Wij adviseren op het gebied van onroerend goed, maar zijn gedreven door een goed begrip van de zakelijke behoeften van onze cliënten en hun commerciële prioriteiten.
  • Onze oplossingen zullen altijd tastbare resultaten leveren die bijdragen aan de prestaties van onze cliënten.
  • Wij bieden altijd waarde voor het geld.
  • Wij zijn voortdurend op zoek naar praktische innovatie om stapsgewijze verandering te bewerkstelligen.
  • We werken samen op basis van vertrouwen en koesteren onze goede relaties.
  • We werken met sympathieke, ervaren mensen.
  • We kennen de waarde van goede communicatie en streven ernaar om het complexe eenvoudig te maken.
  • Wij begrijpen dat het beste advies onbetaalbaar is, maar niet automatisch leidt tot een hoge vergoeding.
  • Wij erkennen de impact die onze acties en adviezen op het milieu hebben.

Ethiek

Redept hecht veel waarde aan ethiek en integriteit. Wij zijn ons ervan bewust dat vastgoed een heterogeen product is en de markten niet transparant. Voor hen die niet dagelijks bij vastgoedzaken betrokken zijn, is het niet eenvoudig om inzicht te krijgen in de diversiteit van spelers in de vastgoedbranche en de soms complexe constructies die rondom vastgoed worden opgetuigd.
In onze bedrijfsvoering en ons verdienmodel hebben wij duidelijke keuzes gemaakt om belangenconflicten uit te sluiten. Wij informeren onze klanten volledig en onderbouwd en leggen afspraken schriftelijk vast. Zo is altijd na te gaan hoe zaken tot stand zijn gekomen. Ook onze processen zijn erop gericht om transparantie te bevorderen. Ook al zijn scenario’s uiteenlopend van aard, wij proberen alles zo objectief mogelijk vergelijkbaar en meetbaar te maken, waardoor onze klanten weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Redept vinden we het niet alleen belangrijk wat we doen, maar ook hoe we het doen. Wij staan voor eerlijk zaken doen en respecteren daarbij onze medemens en de natuur. Onze uitgangspunten hebben wij geformuleerd in ons beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kwaliteitsmanagement

Redept heeft een kwaliteitsmanagementsysteem geïmplementeerd conform ISO 9001. In onze bedrijfsvoering hanteren wij standaard procedures waardoor onze diensten steeds voldoen aan de eisen van onze klanten en aan de laatste wet- en regelgeving. Ook meten wij voortdurend de klanttevredenheid, met als doel deze op het hoogst mogelijke niveau te houden.

Klachten

Uiteraard stellen wij alles in het werk om elke klant op een professionele manier en met de hoogst mogelijke standaarden en naar tevredenheid te helpen. Desondanks kunt u niet tevreden zijn met de oplossing. Ook daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om zowel bij Redept als buiten Redept met eventuele klachten terecht te kunnen. U kunt hiervoor onze klachtenprocedure hanteren.

Royal Institution of Chartered Surveyors

Redept is een door RICS gereguleerd bedrijf en de partners van Redept zijn elk Fellow van RICS. De Royal Institution of Chartered Surveyors is wereldwijd de meest vooraanstaande professionele beroepsorganisatie op het gebied van kwaliteit en standaarden binnen de vastgoed branche. Waar consumenten, overheden, banken en commerciële organisaties in toenemende mate behoefte hebben aan vastgestelde standaarden en ethische waarden, biedt de status van het RICS lidmaatschap het erkende keurmerk van professionaliteit in de vastgoedsector.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten