Redept huurt nieuwe CBR locatie aan in Hengelo

Redept heeft het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen geadviseerd bij het huren van circa 802 m² kantoorruimte, 50 parkeerplaatsen en circa 1.600 m² terrein aan de Jan Tinbergenstraat 115 in Hengelo.

Jan-Tinbergenstraat-115-Hengelo
Jan Tinbergenstraat 115, Hengelo

Per 1 oktober 2024 opent het CBR op deze locatie een nieuw examencentrum in Hengelo en sluit het huidige examencentrum in Enschede. Dat betekent dat alle theorie-examens, rijtesten en praktijkexamens voor de auto, motor, bromfiets, auto met aanhangwagen en taxi voortaan zullen worden afgenomen in Hengelo.

Omdat het CBR hoge eisen stelt aan een nieuwe locatie stelt wat betreft bereikbaarheid met de auto én het openbaar vervoer en grote aantal benodigde parkeerplaatsenen in combinatie met de eis om representatieve examenroutes te kunnen uitzetten, heeft Redept de markt in Oost Twente uitgebreid geïnventariseerd. Dit heeft uiteindelejk geleid tot de keuze voor deze nieuwe locatie. Dit representatieve kantoorpand is gelegen op bedrijventerrein Westermaat Campus, pal aan de A1. Het is ook goed bereikbaar via diverse regionale buslijnen vanuit de regio.

CBR zal het kantoorgebouw voor ingebruikname verbouwen zodat het zal voldoen aan al haar eisen. Ook wordt het parkeerterrein uitgebreid, zodat er voldoende parkeergelegenheid is voor examenvoertuigen en bezoekers.

Opdrachtgever

Bij het CBR zetten ruim 1.200 professionals zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat iederéén veilig aan het verkeer kan deelnemen. Met dat doel voor ogen neemt het CBR niet alleen verkeersexamens af, maar toetsen ze ook of een bestuurder geestelijk en lichamelijk in staat is om veilig te rijden. Daarbij streven ze altijd naar de best mogelijke klantervaring.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten