Redept huurt namens HumanCapitalCare 400m² kantoorruimte aan in de Geminitoren

Redept heeft namens HumanCapitalCare circa 400 m² kantoorruimte aangehuurd in de Geminitoren. Op de 13e verdieping zal HCC haar intrek nemen. Het gebouw is door verhuurder volledig gerenoveerd en heeft tevens een vestiging van businesscenter Tribes, inclusief werkcafé op de begane grond.

Rivium Quadrant 169, Capelle aan den IJssel

Opdrachtgever

HumanCapitalCare is een innovatieve dienstverlener op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. Samen met u zorgen we voor competente, gemotiveerde en gezonde werknemers. Want energieke medewerkers zijn de voorwaarde voor een gezonde en vitale organisatie. We houden u een spiegel voor, scherpen zaken aan. Maar bovenal: we geven richting en ondersteunen u waar nodig. Persoonlijk. Met plezier, visie, deskundigheid en een geavanceerd IT-systeem. Om zo samen met u te zorgen voor productieve en duurzaam inzetbare werknemers.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten