Le Carrefour

Redept heeft het Canadees offshore bedrijf Bredero Shaw in 2014 geadviseerd bij het aanhuren van haar Europees hoofdkantoor van 600 m². Naast het onderhandelen van aantrekkelijke financiële voorwaarden heeft Redept ook zorg gedragen voor het inrichten van de kantoorruimte. Begin 2017 heeft Redept Bredero Shaw opnieuw bijgestaan in het bijhuren van nog 300 m² in het complex.

Dellaertweg 1, Leiden

Opdrachtgever

Bredero Shaw is een divisie van ShawCor Ltd, een op groei gerichte, wereldwijde energie services onderneming gespecialiseerd in technologie gebaseerde producten en diensten voor de sectoren pijplijn en petrochemie, evenals andere industriële markten. ShawCor heeft een dominante positie in haar markten vastgesteld door middel van een niet aflatende focus op wereldwijde groei, een vlekkeloze uitvoering, technologische innovatie en organisatorische kwaliteiten.

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten