Redept huurt bedrijfsruimte aan in Zwaag

Redept heeft een magazijn- en kantoorruimte en buitenterrein van circa 500 m² aangehuurd op bedrijventerrein Westfrisia te Zwaag NH.

De Marowijne 19, Zwaag

Ten behoeve van het realiseren van een nieuwe operationele steunpunt voor het gebied Noord-Holland Noord heeft Redept een bedrijfspand van circa 500 m² aangehuurd. Uitdagend aan deze zoekvraag was de behoefte aan buitenruimte voor het parkeren van monteursbussen alsmede het vestigen van een milieustraat. Redept heeft de oplossing “off-market” gevonden.

Opdrachtgever

Redept is eenduidig in de formuleringen en heeft aandacht voor de belangen van de partijen in het proces. Zij hanteert daarbij heldere juridische kaders en heeft niet nagelaten om onduidelijkheden ter discussie te stellen. Het resultaat dat is behaald heeft volledig beantwoord aan de doelstelling en er heeft daarnaast een optimalisatie plaats gevonden op eerdere afspraken in het totale project. De juridische aspecten zijn daarbij op zeer bevredigende wijze afgerond.

Paul Wentink

Corporate Real Estate Manager

De onderdelen Liander en Qirion vormen samen het netwerkbedrijf Alliander. Zij zorgen voor de distributie van energie in grote delen van Nederland. Daarnaast is Qirion dé specialist als het gaat om complexe private energienetten en installaties.

Geleverde diensten

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten