Redept huurt nieuw kantoor aan voor HollandBIO in Den Haag

Redept heeft kantoorruimte voor HollandBIO gevonden in het gebouw waar ze zo graag wilden blijven!

Laan van Nieuw Oost-Indië 133, Den Haag

Toen HollandBIO Redept vroeg om hen te begeleiden bij de zoektocht naar een grotere kantoorruimte, gaven ze duidelijk de voorkeur aan om te blijven in dit multi-tenant gebouw aan de Laan van Nieuw Oost-Indië. Dit gebouw onderging in 2015 een grondige renovatie en HollandBIO is vanaf het begin een zeer tevreden huurder. In 2021 werd duidelijk dat er binnen het gebouw geen ruimte was voor uitbreiding. Daarom heeft Redept voor HollandBIO de markt verkend. Op basis van het toen beschikbare aanbod is besloten om tijdelijk in het gebouw te blijven en geduldig te wachten op een vertrekkende huurder. Omdat geen van de bestaande huurders heeft opgegezegd, is Redept actief op zoek gegaan naar beschikbare ruimte binnen het gebouw. En met succes! Redept heeft een van de bestaande huurders bereid gevonden om het gebouw te verlaten. Redept regelde de beëindiging van die overeenkomst en onderhandelde een nieuwe huurovereenkomst voor HollandBIO. Dit resulteerde in het aanhuren van een ruimte van ongeveer 450 m² bruto vloeroppervlakte en 9 parkeerplaatsen, waardoor HollandBIO nu de ruimte heeft om de groei van de organisatie te faciliteren in een gebouw waarin ze al zo tevreden waren.

  • Proactieve marktbenadering
  • Marktconforme voorwaarden
  • Win-win situatie

Opdrachtgever

De samenwerking verliep zeer goed. Er werd steeds snel gereageerd en gehandeld als we vragen hadden. Wij zullen Redept zeker aanbevelen.

Ingrid Vosters

Operations Coordinator

HollandBIO is de belangenvereniging van biotech bedrijven in Nederland. Samen werken ze aan hun toekomstideaal: een maatschappij waarin biotechnologie maximaal bijdraagt aan gezondheid, duurzaamheid en economische groei.

HollandBIO vertegenwoordigt en verbindt de life sciences bedrijven in Nederland. Om ervoor te zorgen dat biotech innovaties snel en breed beschikbaar zijn, gaat HollandBIO obstakels te lijf die de ambities van de biotech koplopers in de weg staan. Ze gaan voor vooruitgang, ook wanneer we de status quo ter discussie moeten stellen.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten