Redept adviseert Uitgeverij Essener bij aanhuur kantoor Centre Court in Amsterdam

Uitgeverij Essener, onderdeel van uitgeverij Malmberg verhuist tweede kwartaal 2024 van Wormerveer naar Amsterdam.

Centre Court Naritaweg Amsterdam
Narritaweg 217, Amsterdam

Uitgeverij Essener huurde sinds lange tijd kantoorruimte in Wormerveer met uizicht op de Zaan. Het pand werd verkocht aan een partij die het kantoorgebouw wilde transformeren naar appartementen. Daardoor werd de huur opgezegd en werd Redept ingeschakeld om uit te zien naar alternatieve kantoorruimte. Nadat bleek dat er geen geschikte mogelijkheden beschikbaar waren in Wormerveer en omgeving en ook niet in Zaandam, is de zoektocht uitgebreid naar Amsterdam. Daar werd uiteindelijk een kantoorruimte aangehuurd van ca. 200 m² met 4 parkeerplaatsen. Verhuurder Flow Real Estate levert de kantoorruimte turn-key aan huurder op.

Opdrachtgever

Uitgeverij Essener is dé marktleider voor lesmethoden maatschappijleer en maatschappijkunde voor het voortgezet onderwijs en heeft een geheel nieuwe methode ontwikkeld voor burgerschap voor het mbo. Naast de papieren lesmethode bieden ze een volledige digitale lesmethode op alle niveaus met veel extra’s voor docenten, leerlingen en studenten. Er is een uitgebreide portal voor docenten en regelmatig een nieuwe actualiteitentoets. Door de uitgebreide leservaring van schrijvers en nauwe samenwerking met het veld, weet het team van Essener als geen ander waar leerlingen en docenten behoefte aan hebben. Kenmerkend voor de methoden zijn de hoge actualiteitswaarde en de aantrekkelijke bronnen.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten