Redept huurt DC aan voor FedEx in Elst

Redept heeft een nieuwe crossdock locatie aangehuurd namens FedEx. Het betreft het voormalige distributiecentrum van Jumbo op bedrijventerrein de Aam te Elst (Gelderland).

Nijverheidsweg 20, Elst

Jumbo Logistiek Vastgoed B.V. heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met FedEx Express Netherlands B.V. voor de onderverhuur van het pand gelegen aan de Nijverheidsweg 20 in Elst (Gelderland). Het complex omvat circa 25.907 m² en is onderverdeeld in circa 24.128 m² warehouse en circa 1.779 m² kantoorruimte.

Het pand kwam beschikbaar nadat Jumbo heeft dit regionale distributiecentrum heeft verplaatst naar haar nieuwe distributiecentrum in Nieuwegein.

FedEx Express Netherlands B.V. is een onderdeel van FedEx Corporation, ’s werelds grootste express transportbedrijf. Het Europese hoofdkantoor van FedEx Express is gehuisvest in Hoofddorp. Het bedrijf beschikt over een wereldwijd lucht- en wegennetwerk waarmee tijdsgevoelige zendingen snel afgeleverd kunnen worden in meer dan 220 landen en gebieden. FedEx vliegt via 650 luchthavens met meer dan 670 eigen vliegtuigen. FedEx heeft wereldwijd meer dan 570.000 medewerkers en een jaaromzet van $79 miljard. FedEx is in deze transactie commercieel begeleid door Redept en juridisch begeleid door Stibbe. Jumbo is geadviseerd door Cushman & Wakefield en haar vastgoedbeheerder Projet B.V..

Opdrachtgever

FedEx Corporation is ’s werelds grootste express transportbedrijf. Het Europese hoofdkantoor van FedEx Express is gehuisvest in Hoofddorp. Het bedrijf beschikt over een wereldwijd lucht- en wegennetwerk waarmee tijdsgevoelige zendingen snel afgeleverd kunnen worden in meer dan 220 landen en gebieden. FedEx vliegt via 650 luchthavens met meer dan 670 eigen vliegtuigen. FedEx heeft wereldwijd meer dan 570.000 medewerkers en een jaaromzet van $79 miljard.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten