Redept huurt kantoorruimte aan in Deventer namens The Implementation Group en itslearning

Redept heeft circa 740 m² kantoorruimte aangehuurd in de Boreelkazerne in Deventer ten behoeve van The Implementation Group en itslearning.

Boreelkazerne
Boreelplein 40, Deventer

Redept heeft ten behoeve van The Implementation Group B.V. en itslearning circa 740 m² kantoorruimte aangehuurd in Het Boreel in Deventer. De Boreelkazerne is een rijksmonument dat is herontwikkeld naar een mixed use invulling met kantoren, retail en horeca. Redept heeft het gehele aanhuurproces begeleid. Na een intensieve onderhandeling is een marktconforme huurovereenkomst met huurdersvriendelijke aanpassingen tot stand gekomen.

  • Marktconforme huurvoorwaarden
  • Huurdersvriendelijke huurovereenkomst
  • Centrale locatie waar beide partijen vanuit één locatie kunnen werken

The Implementation Group (TIG) is information provider voor het onderwijs. Zij zet data om in heldere en doelgerichte stuur- en verantwoordingsinformatie en helpt scholen om beslissingen te onderbouwen en voortgang te monitoren. Itslearning biedt een leerplatform dat is ontworpen om les te geven. Een platform dat docenten en studenten op alle onderwijsniveaus effectief met elkaar verbindt. TIG en itslearning zijn beiden onderdeel van Sanoma Learning. TIG was voorheen elders in Deventer gehuisvest en itslearning was gevestigd in Enschedé.

Opdrachtgever

Dee leerproducten en -diensten van Sanoma Learning stellen leerkrachten in staat de talenten van elk kind te ontwikkelen om hun volledige potentieel te bereiken. Ze bieden gedrukte en digitale leermaterialen en digitale leer- en leerplatforms voor K12, dwz basis-, middelbaar en beroepsonderwijs, en streven ernaar om het bedrijf in heel Europa te laten groeien.
De negen leerbedrijven zijn verspreid over Europa en behoren tot de beste in hun eigen markten: VAN IN (België), Sanoma Pro (Finland), Malmberg (Nederland), Nowa Era (Polen), Sanoma Utbildning (Zweden), Iddink Group ( Nederland, België en Spanje), itslearning (Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk), Santillana (Spanje) en Bolster Safety (Nederland).

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten