Franciscusweg 223

Redept heeft Infarm geadviseerd bij de onderhandeling van de huurovereenkomst voor een locatie in Hilversum. Infarm is een snel groeiende startup die zich bezig houdt met indoor farming. Onder ideale omstandigheden gekweekte groenten en kruiden worden in de pot aan supermarkten geleverd en kunnen door de eindklant vers worden 'geoogst".

Franciscusweg 223, Hilversum

Opdrachtgever

Infarm combineert zeer efficiënte verticale boerderijen met IoT-technologieën en data science om een alternatief voedselsysteem te bieden dat veerkrachtig, transparant en betaalbaar is. Het bedrijf verdeelt zijn slimme modulaire boerderijen over de hele stedelijke omgeving om verse producten te telen voor de inwoners van de stad. Met geavanceerde R&D, gepatenteerde technologieën en een toonaangevend multidisciplinair team, is het bedrijf gestoeld op een visionaire missie: steden helpen zelfvoorzienend te worden in hun voedselproductie, terwijl de veiligheid, kwaliteit en ecologische voetafdruk van ons voedsel aanzienlijk worden verbeterd.

Geleverde diensten

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Neem contact met ons op of plan meteen een afspraak.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten