Redept huurt hoofdkantoor aan voor Stichting Prokino in Diemen

Stichting Prokino Kinderopvang heeft circa 500 m² kantoorruimte ten behoeve van het hoofdkantoor op de 4e verdieping van dit gerenoveerde multi-tenant gebouw in Diemen gehuurd. Redept heeft de zoektocht, de huuronderhandelingen en de contractvorming namens Prokino begeleid.

Diemermere 11, Diemen

Stichting Prokino Kinderopvang heeft circa 500 m² kantoorruimte gehuurd ten behoeve van het hoofdkantoor. De kantoorruimte is gelegen op de 4e verdieping van dit gerenoveerde multi-tenant gebouw in Diemen gehuurd. Redept heeft de zoektocht, de huuronderhandelingen en de contractvorming namens Prokino begeleid.

  • Zorgvuldig aanhuurproces
  • Voordelige huurvoorwaarden
  • Huurdervriendelijk contract

Tot 2021 was Prokino voor een lange periode gevestigd in hartje Amsterdam. Omdat het gebouw niet meer aan de hedendaagse eisen voldeed en de bereikbaarheid steeds lastiger werd, is besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie voor het hoofdkantoor. Nadat Redept al succesvolle transacties had begeleid voor haar dochteronderneming Montris Kinderopvang, heeft Prokino Redept ingeschakeld om het aanhuurproces te begeleiden. Binnen het zoekgebied, bestaande uit de steden Almere, Naarden en Amsterdam Zuidoost, werden alle mogelijkheden in kaart gebracht. Na een zorgvuldig selectieproces en een reisimpactanalyse bleek het kantoorgebouw Diemermere 11-19 van de Duitse belegger Aroundtown het meest geschikte pand. Redept heeft een marktconforme huurtransactie onderhandeld en de contractvorming begeleid. Voor Prokino is de locatie van dit nieuwe hoofdkantoor een hele frisse omgeving, die niet al te ver ligt van de Amsterdamse ‘roots’. Op het nieuwe hoofdkantoor zal Prokino het concept van hybride werken toepassen.

Opdrachtgever

Redept in een aantal steekwoorden: Duidelijk/helder - vriendelijk - deskundig - geduldig - betaalbaar - én aan te raden!

Jeroen Spanjer

projectleider

Prokino is een landelijke organisatie voor kinderopvang, jeugdzorg en internaten. Prokino Kinderopvang levert een deskundige bijdrage aan de groei en ontwikkeling van kinderen. Ze doen dat op de kinderdagverblijven, BSO, peuteropvang en gastouderopvang. Prokino Zorg is er voor kinderen, jongeren en gezinnen die in de knel zitten bij het opgroeien. Samen zorgen ze ervoor dat zij weer een stabiele basis krijgen en kunnen meedoen in de samenleving. Meander beheert verspreid over het land internaten en gezinshuizen voor kinderen van ouders met een trekkend bestaan zoals schippers, kermisexploitanten en circusartiesten.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten